ΕΠΑΘΛΑ

Πλούσια έπαθλα στους νικητές και δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες του Basketground Βίκος Cola!

Ένα μοναδικό τουρνουά στην Ελλάδα, το Basketground Βίκος Cola προσφέρει μια αξέχαστη μπασκετική εμπειρία.

Η διοργάνωση έχει φροντίσει για σημαντικά έπαθλα στους νικητές του τουρνουά και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και ένα αφιέρωμα στο μοναδικό μπασκετικό περιοδικό Allstar Basket. 

Oι φιναλίστ δεν θα φύγουν με άδεια χέρια καθώς κάθε μέλος της ομάδας θα λάβει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια μάρκας Nike (Air Max Infuriate II Mid).

Στους τέσσερις (4) πρώτoυς κάθε περιοχής (Βορρά-Νότου-Ανατολής-Δύσης) θα λάβουν σαν δώρο ένα backpack μάρκας  Nike (Brasilia Just Do It), ενώ όλες οι ομάδες κι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ μια αγωνιστική εμφάνιση υψηλής τεχνολογίας από την ATHLOS SPORT

Πλούσια έπαθλα στους νικητές και δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες του #BasketgroundVote Coffee Lab

Α) Οι οπαδοί της ομάδας που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην περιοχή της, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για δύο ζευγάρια παπούτσια μπάσκετ μάρκας Nike (Air Max Infuriate II Mid).

Β) Οι οπαδοί της ομάδας που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων σε όλες τις περιοχές, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση και να κερδίσουν ένα ζευγάρι παπούτσια μπάσκετ μάρκας Nike (Air Max Infuriate II Mid) και μία αθλητική τσάντα τύπου backpack μάρκας Nike (Brasilia Just Do It). 

Γ) Αν η ομάδα τους κατακτήσει το πρωτάθλημα και το μεγάλο βραβείο των 5.000 ευρώ θα έχουν την ευκαιρία μπουν στην κλήρωση για έπαθλο που θα αναγγελθεί από τους χορηγούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας..

Δ) Όλοι οι κατά τα ως άνω συμμετέχοντες, ανεξάρτητα αν η ομάδα τους συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα μπούν σε κλήρωση για 25 επώνυμα μπλουζάκια και 25 καπέλα με το λογότυπο της Διοργάνωσης.

Παράλληλα o διαγωνισμός του #BasketgroundVote Coffee Lab δίνει την δυνατότητα σε τέσσερις (4) ομάδες ακόμα και αν έχουν αποκλειστεί απο το τουρνουά να συγκεντρώσουν τους περισσότερους ψήφους μέχρι το τέλος και να κερδίσουν Δωρεάν την εγγραφή της επόμενης χρονίας!
N

Nike (Air Max Infuriate II Mid).

Nike (Brasilia Just Do It)
BASKETGROUND T-SHIRT
BASKETGROUND HAT