Κανονισμός Τουρνουά

ΚΑΝΟΝΕΣ – ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚAΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

1.ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1.1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΜΑΔΑΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΜΑΔΑΣ

1.1.1. Για την υποψηφιότητα μιας ομάδας στο τουρνουά “BASKETGROUND” υποβάλλεται ηλεκτρονικά αίτηση εγγραφής, μέσω έτοιμης φόρμας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα.

1.1.2. Η υποβολή υποψηφιότητας γίνεται ΜΙΑ φορά για κάθε ομάδα , από τον εκπρόσωπο και αρχηγό της.

1.1.3. Οι υποψηφιότητες ελέγχονται από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης και μετά εμφανίζονται στον κατάλογο των υποψηφίων ομάδων προς συμμετοχή.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της ομάδας λαμβάνει απαντητικό email επιβεβαίωσης της συμμετοχής του.

1.1.4 Η υποψηφιότητα μιας ομάδας επικυρώνεται ύστερα από την :

Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στην ηλεκτρονική φόρμα του www.basketground.gr  “ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΜΑΔΑΣ ”

1.2. ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η πρόκριση μιας ομάδας για να αγωνιστεί στο τουρνουά μπορεί να επέλθει:

Α) Βάση της δημοτικοτητάς της στο διαδίκτυο (social media). Οι ομάδες με τις περισσότερες ψήφους θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για την πρώτη θέση.

1.3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ #BASKETGROUNDVOTE

1.3.1. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας www.basketground.gr

να γνωρίσει όλες τις υποψήφιες ομάδές και να δώσει την ψήφο του στην αγαπημένη του ομάδα.

1.3.2. Η ψηφοφορία γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας ή στην επίσημη σελίδα του διοργανωτή στο Facebook.

1.3.3. Δικαίωμα ψήφου έχει μόνο όποιος διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Facebook.

1.3.4. Οι υποψηφιότητες εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του διοργανωτή με αλφαβητική σειρά, με βάση την περιοχή, την ημερομηνία εγγραφής ή αν γίνει αναζήτηση με βάση το όνομα της υποψήφιας ομάδας.

1.3.5. Οι ομάδες θα εμφανίζονται χωρισμένες σε τέσσερις (4) περιοχές

( ΒΟΡΡΑΣ-ΝΟΤΟΣ-ΑΝΑΤΟΛΗ-ΔΥΣΗ ).

Σημείωση: Το γεγονός αυτό είναι εντελώς τυπικό για την συμμετοχή μιας ομάδας στο τουρνουά στη συγκεκριμένη περιοχή.(η κατανομή των ομάδων δεν θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια). Όλοι οι αγώνες του “BASKETGROUND” θα διεξάγονται σε δύο γήπεδα.

Οι 16 ομάδες με τους περισσότερους ψήφους σε κάθε περιοχή θα έχουν την ευκαίρια να αγωνιστούν για την πρώτη θέση.

1.3.6. Κάθε οπαδός μπορεί να ψηφίσει μία ομάδα ή μία ομάδα ανά τομέα.

Σε κάθε περίπτωση, ο οπαδός μπορεί να ψηφίσει μία υποψήφια ομάδα μόνο μία φορά.

1.3.7. Κάθε ψήφος θα προσμετράται αυτόματα.

1.3.8. Τα μέλη της ομάδας αλλά και κάθε επισκέπτης μπορεί να κάνει κοινοποίηση την αγαπημένη του ομάδα ώστε να παροτρύνει σε ψήφο και άλλους φίλους του ή υποστηρικτές της ομάδας μεσω της κοινωνικής δικτύωσης.

1.3.9. Κάθε οπαδός μπορεί να ψηφίσει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος.

1.3.10. Ο διοργανωτής μετα το τέλος της ψηφοφορίας θα ανακοινώσει τις ομάδες που προκρίθηκαν και στη συνέχεια ο αρχηγός της κάθε ομάδας θα λάβει email οτι η ομάδα του θα αγωνιστεί για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

1.4. ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ

Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο (2) ή περισσότερων υποψήφιων ομάδων που έχουν τον ίδιο αριθμό ψήφων, τότε σαν κριτήριο θα λαμβάνεται υπόψη η ομάδα που πρώτη χρονολογικά έχει υποβάλλει υποψηφιότητα.

2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

2.1. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

2.1.1.  Το τουρνουά “BASKETGROUND” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί με βάση τους επίσημους κανονισμούς της ΕΟΚ-FIBA.

2.1.2. Το τουρνουά “BASKETGROUND” 2018-2019,  θα διεξαχθεί σε όλες τις φάσεις με το σύστημα μονού αγώνα “Knock-Out”. Στην επόμενη φάση προκρίνεται η ομάδα που θα πετύχει νίκη, έστω και μετά από παρατάσεις εάν χρειαστεί.

2.1.3. Ο αγώνας διαρκεί τέσσερα (4) δεκάλεπτα. Η έναρξη ενός αγώνα δεν καθυστερεί περισσότερο από δεκαπέντε (15) λεπτά και με λιγότερους από πέντε (5) αθλητές. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα χάνει τον αγώνα με μηδενισμό 20-0.

2.2. ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ

Επαναπρογραμματισμός αγώνα γίνεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που αναβληθεί:

Α) είτε λόγω απόφασης της διοργανώτριας αρχής,

Β) είτε λόγω τεχνικού προβλήματος,

Γ) είτε λόγω προβλήματος-κωλύματος του γηπέδου.

2.3. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

2.3.1. Η διατησία και η γραμματεία ενός αγώνα ορίζονται από τη διοργανώτρια αρχή και απαρτίζονται από:

Α) Διατητές.

Β) Υπεύθυνο στατιστικής υπηρεσίας.

Γ) Υπεύθυνο χρόνου και κάλυψης αγώνα.

2.3.2. Οι αγώνες του τουρνουά διεξάγονται με δύο (2) διαιτητές. Σε περίπτωση κωλύματος θα διεξάγεται με έναν (1) διαιτητή κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων.

2.4. ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σε περίπτωση βλάβης των ηλεκτρονικών μέσων των γηπέδων (πίνακας , χρονόμετρο) το παιχνίδι θα διεξάγεται κανονικά με χειροκίνητα μέσα.

2.5. ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξάγονται ΜΟΝΟ σε κλειστά γήπεδα.

3. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την εγγραφή μιας ομάδας στο τουρνουά θα πρέπει αφενός να συμπληρωθεί η φόρμα εγγραφής και αφετέρου να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

3.1. Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον επτά (7) αθλητές και ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

3.2. Ο εκπρόσωπος-αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να είναι ένας εκ των παικτών της ομάδας, ο οποίος και θα διατηρεί επικοινωνία με την διοργανώτρια αρχή.

3.3. Κάθε αρχηγός, ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα, υποχρεούται να προσκομίσει στην γραμματεία την κατάσταση (12αδα) των αθλητών, που θα αποτελούν τη σύνθεση της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα και το κόστος συμμετοχής.

3.4. Κατά την εγγραφή, θα πρέπει να δοθεί ένα όνομα στην ομάδα που δεν θα έχει δηλωθεί νωρίτερα από κάποια άλλη.

3.5. Κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει ολοκληρωμένη εμφάνιση, ήτοι δύο (2) μονές ή μία (1) εμφάνιση double face. Δεν θα συμμετέχει παίκτης χωρίς εμφάνιση.

3.6. Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή μίας ομάδας και να αγωνιστεί στο τουρνουά πρέπει να προσκομιστούν στη διοργάνωση από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας τα εξής  δικαιολογητικά εγγραφής για κάθε αθλητή ξεχωριστά:

Α) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας δύο όψεων

Β) Ατομικό Waiver Αποποίησης Ευθύνης

Γ) Ιατρική Βεβαίωση στην οποία αναγράφεται ότι ο αθλητής είναι κλινικά υγιής και μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες.

Δ) Ποσό εγγραφής 10 ευρώ ( το οποίο θα καταβληθεί με την παράδοση των εμφανίσεων για κάθε αθλητή).

4. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΗ

4.1.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ

4.1.1. Ο αθλητής ο οποίος επιθυμεί τη συμμετοχή του στο τουρνουά, θα πρέπει να έχει κλείσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας του, να αναφέρεται στη λίστα της ομάδας του με το ονοματεπώνυμό του (μικρά γράμματα και τονισμένα) και να προσκομίσει μαζί με την αίτηση της ομάδας τα δικαιολογητικά εγγραφής που αναφέρονται στο άρθρο 3 παρ.6. Με βάση τα στοιχεία αυτά η διοργανώτρια αρχή θα εκδώσει δελτίο αθλητής.

4.1.2. Οι λίστες των αθλητών των ομάδων θα πρέπει να οριστικοποιηθούν μέχρι την έναρξη του τουρνουά. Μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι καταληκτική για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών συμμετοχής κάθε αθλητή. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας κανένα αίτημα δήλωσης παίκτη δεν θα γίνεται δεκτό. Επίσης παίκτες χωρίς όλα τα δικαιολογητικά μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το χαρτί του γιατρού το οποίο δύναται το δικαίωμα να προσκομιστεί μέχρι και την ημέρα των αγώνων (31 Ιανουαρίου 2019).

4.1.3. Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα διατηρεί ο υπεύθυνος της διοργάνωσης για να μπορεί να πραγματοποιεί έλεγχο πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και όποια άλλη στιγμή χρειαστεί ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε άμεσα ενδιαφερόμενο.

4.1.4. Όλοι οι αθλητές που έχουν δηλωθεί στην αρχική λίστα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε φάση των αγώνων του τουρνουά.

4.1.5. Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή στο τουρνουά σε ομάδες ή σε μεμονωμένους παίκτες κατά το δοκούν.

4.2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Απαγορεύεται η συμμετοχή ενεργών αθλητών που αγωνίζονται από την Γ’Εθνκή Κατηγορία και άνω. Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν για κάθε ομάδα , μέχρι δύο (2) αθλητές που αγωνίζονται σε τοπικές ενώσεις. Περισσότερα στο http://basket.gr/omospondia/enwseis-te

 

4.3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΔΥΟ (2) Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΕΣ

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητή σε δύο (2) ή παραπάνω ομάδες. Κάθε αθλητής μπορεί να αγωνιστεί μόνο με μία ομάδα στο τουρνουά.

5. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΑΣ

5.1. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Κάθε ομάδα υποχρεούται να δηλώσει τουλάχιστον επτά (7) παίκτες και το πολύ μέχρι δεκαπέντε (15). Η δήλωση της ομάδας πρέπει να γίνει συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής.

5.2. ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ-ΧΡΩΜΑΤΑ

Κάθε ομάδα θα λάβει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ απο την διοργάνωση δύο (2) σετ εμφάνισης ή ένα διπλής όψεως (σκούρο και ανοικτό χρώμα) κατά την διάρκεια του τουρνουά και κάθε παίκτης στην ομάδα θα πρέπει να φορέσει την εμφάνιση της διοργάνωσης και δεν μπορεί να φορέσει αλλή εμφάνιση.

Κατά την εγγραφή , θα πρέπει να δηλωθεί το μέγεθος και ο αριθμός της φανέλας κάθε παίκτη.

Η αρίθμηση των εμφανίσεων είναι ελεύθερη απο το 0 έως και το 99. Κάθε ομάδα μπορεί στην εμφάνισή της να φέρει το σήμα της.

5.2.1. Επισημαίνεται ότι ο αθλητής δε μπορεί να συμμετέχει σε αγώνα χωρίς εμφάνιση της ομάδας.

5.3. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

5.3.1. Δεν επιτρέπονται αλλαγές ή μεταβολές στο ρόστερ των ομάδων εκτός των δηλωθέντων.

5.3.2. Σε περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών (όταν για παράδειγμα μία ομάδα έχει ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό τραυματισμών) η διοργάνωση έχει το δικαίωμα, κατ’ εξαίρεση και κατά την κρίση της, να επιτρέψει την αντικατάσταση-προσθήκη ενός παίκτη στο δυναμικό μιας ομάδας.

6. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Δεν υπάρχει βαθμολογία για καμία ομάδα και το χαμένο παιχνίδι ισούται με επιστροφή στο σπίτι.

6.1. ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

6.1.1. Πρωταθλήτρια ομάδα του τουρνουά ανακηρύσσεται η ομάδα που θα νικήσει στον Τελικό του Final 4.

6.1.2. Στο Final 4 προκρίνονται οι 4 πρωταθλήτριες ομάδες κάθε περιοχής.

7. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

7.1. Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και γνωστοποιηθούν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο τουρνουά “BASKETGROUND”, για κάθε ομάδα θα υπάρχει κόστος εγγραφής και συμμετοχής στον αγώνα.

Κάθε ομάδα έχει χρηματική συμμετοχή 100 Ευρώ ανά ομάδα. Με τα χρήματα αυτά καλύπτονται, τα έξοδα χρήσης και καθαρισμού του γηπέδου, οι αμοιβές διαιτητών και μελών της γραμματείας, όπως επίσης και η παροχή Α’ Βοηθειών σε περίπτωση τραυματισμού στον αγώνα. Επιπλέον, καλύπτουν την επικοινωνία και την ενημέρωση των ομάδων για τα νέα του τουρνουά (στατιστικά, βιντεοσκόπηση, αρθογραφία, κ.α.). Μέσα στις παραπάνω παροχές περιλαμβάνεται επίσης και η χρήση μπαλών προθέρμανσης και αγώνα.

7.1.2. Τα διακιολογητικά συμμετοχής θα κατατίθενται μαζί με το κόστος εγγραφής στην διοργανώτρια αρχή, έως 24 Ιανουαρίου 2019.

7.2. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κάθε ομάδα πρέπει να σέβεται και να διατηρεί το υλικό που θα της διατεθεί καθώς και τις εγκαταστάσεις στην αρχική άριστη κατάστασή τους. Κάθε φθορά ή καταστροφή των ανωτέρω από μια ομάδα θα αποκαθίσταται με οικονομική επιβάρυνση της ομάδας.

7.3. ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

Αν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά μια ομάδα διακόψει τη συμμετοχή της, ο διοργανωτής θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει μια ομάδα αντικατάστασης μεταξύ ομάδων που είχαν προηγουμένως αποκλειστεί.

7.4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Σε περίπτωση ακύρωσης του παιχνιδιού και μη τήρησης του κανονισμού που ακολουθεί παρακάτω, η ομάδα θα χρεώνεται το κόστος του αγώνα που αναλογεί και στις (2) ομάδες και θα χάνει το παιχνίδι με μηδενισμό (20-0).

Η ομάδα θα αποκλείεται αυτόματα από το τουρνουά και δεν θα είναι πλέον κατάλληλη για να παίξει ή να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

7.5. ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

7.5.1. Η έναρξη ενός αγώνα δεν καθυστερεί περισσότερο από δεκαπέντε(15) λεπτά και με λιγότερους από επτά (7) αθλητές. Σε διαφορετκή περίπτωση, οι συνέπειες είναι οι ακόλουθες:

7.5.2 Η υπαίτια για την ματαίωση λόγω καθυστέρησης ομάδα χάνει το παιχνίδι      με μηδενισμό (20-0).

Η ομάδα θα αποκλείεται αυτόματα από το τουρνουά και δεν θα είναι πλέον κατάλληλη για να παίξει ή να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

7.5.3. Η υπαίτια για την ματαίωση λόγω καθυστέρησης ομάδα επιβαρύνεται με το συνολικό κόστος του αγώνα, που ισοδυναμεί με το κόστος που αντιστοιχεί στη συμμετοχή δύο ( 2 ) ομάδων.

8. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Η διοργάνωση “BASKETGROUND TOURNAMENT” θα επικοινωνήσει με όλες με τις ομάδες και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διαμορφώσει το πρόγραμμα που θα εξυπηρετεί τις ειδικές επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις όλων των ομάδων.     Το πρόγραμμα των αγωνιστικών είναι δεσμευτικό για κάθε ομάδα από την ανακοίνωση του και έπειτα, η οποία ανακοίνωση θα είναι έγκαιρη ώστε όλοι αθλητές να μπορούν να οργανώσουν τις υποχρεώσεις τους. Παρ’ όλα αυτά, αν για λόγους ανωτέρας βίας, μια ομάδα αδυνατεί να παρευρεθεί στο γήπεδο την ώρα του αγώνα πρέπει να ενημερώσει τουλάχιστον έναν (1) μήνα νωρίτερα την διοργάνωση, ώστε να προσπαθήσουμε από μέρους μας, εφόσον είναι αυτό εφικτό, να προχωρήσουμε σε αλλαγή προγράμματος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αλλαγή, η ομάδα δεν κατέβει να αγωνιστεί, θα χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά με μηδενισμό (20-0), θα αποκλείεται αυτόματα από το τουρνουά και δεν θα είναι πλέον κατάλληλη για να παίξει ή να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και θα επιβαρύνεται με το κόστος διεξαγωγής του αγώνα. Διευκρινίζεται πως στην αλλαγή του αγώνα εφόσον πραγματοποιηθεί θα πρέπει προηγουμένως να έχει συμφωνήσει και η αντίπαλη ομάδα.

9. ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΑΔΩΝ

Μηδενισμός των ομάδων αυτών στον συγκεκριμένο αγώνα.

10. ΑΠΟΒΟΛΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

10.1. Στην περίπτωση που λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, αποφασιστεί η αποβολή μιας ομάδας από το τουρνουά, δεν παρίσταται για κανένα παιχνίδι στο οποίο έχει προγραμματιστεί να παίξει εφόσον η ομάδα διαπιστώσει οτι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο τουρνουά , ο διοργανωτής θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει μια ομάδα αντικατάστασης μεταξύ ομάδων που είχαν προηγουμένως αποκλειστεί.

Εάν μια ομάδα αποκλείεται απο το τουρνουά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού , όλα τα αποτελέσματα από τις προηγούμενες νίκες της είναι στάσιμα και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να αλλάξουν.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα και την εξουσία να αντικαταστήσει μια αποκλεισμένη με μια άλλη ομάδα ακόμα και στον τελικό του τουρνουά.

11. ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

11.1. Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη και το προνόμιο λήψης της τελικής απόφασης για κάθε θέμα που σχετίζεται με την λειτουργία του τουρνουά είτε έχει προβλεφθεί στον παρόντα κανονισμό είτε όχι. Οι αποφάσεις που θα λαμβάνει θα είναι δεσμευτικές και υποχρωτικές για κάθε ομάδα/αθλητή.

11.2. Η συμμετοχή στο “BASKETGROUND TOURNAMENT” για οποιαδήποτε ομάδα ή οποιονδήποτε αθλητή προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κανόνων αυτών.

 

Share this