Όροι & Προϋποθέσεις

https://basketground.gr/basketground-vote/

ΨΗΦΙΣΕ την αγαπημένη σου ομάδα γίνε οπαδός της ομάδας και θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς.

Η Ετερόρρυθμη Εταιρία με την επωνυμία «ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ Χ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο “Basketground”που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων Αττικής, επί της οδού Γκυιλφόρδου αριθμ. 3, εφεξής καλουμένη χάριν συντομίας ως «Διοργανώτρια», διοργανώνει διαγωνισμό με τους ακόλουθους όρους.

1. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση και θα ακολουθήσουν τη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά κατωτέρω.

Στο διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες ή οι προπονητές των ομάδων, όπως και οι εργαζόμενοι της “Διοργανώτριας” εταιρείας ή εξωτερικοί συνεργάτες αυτής, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού.

2. Η διάρκεια του εν λόγω διαγωνισμού ορίζεται από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019  και λήγει την Τετάρτη 1 Μαϊου 2019. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν καταβάλλεται οποιοδήποτε αντίτιμο.

3. Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει να διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Facebook . Επιπλέον, μπορεί να γίνει «φίλος»-μέλος της σελίδας που διατηρεί η Διοργανώτρια εταιρεία στον διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com και ειδικότερα στη σελίδα (page) με την ονομασία «BasketgroundOfficial» www.facebook.com/BasketgroundOfficial/. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της ως άνω σελίδας ή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ομάδα, την ομάδα που πιστεύουν πως θα είναι η νικήτρια του τουρνουά Basketground. 

Α) Αν η ομάδα τους συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην περιοχή της, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για δύο ζευγάρια παπούτσια μπάσκετ μάρκας Nike (Air Max Infuriate II Mid)

Β) Αν η ομάδα τους συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων σε όλες τις περιοχές, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση και να κερδίσουν ένα ζευγάρι παπούτσια μπάσκετ μάρκας Nike (Air Max Infuriate II Mid) και μία αθλητική τσάντα τύπου backpack μάρκας Nike (Brasilia Just Do It). 

Γ) Αν η ομάδα τους κατακτήσει το πρωτάθλημα και το μεγάλο βραβείο των 5.000 ευρώ θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για έπαθλο που θα αναγγελθεί από τους χορηγούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

Δ) Όλοι οι κατά τα ως άνω συμμετέχοντες, ανεξάρτητα αν η ομάδα τους συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα μπούν σε κλήρωση για 15 επώνυμα μπλουζάκια και 25 καπέλα με το λογότυπο της Διοργάνωσης.

Παράλληλα o διαγωνισμός #BasketgroundVote δίνει την δυνατότητα σε τέσσερις (4) ομάδες ακόμα και αν έχουν αποκλειστεί απο το τουρνουά να συγκεντρώσουν τους περισσότερους ψήφους μέχρι το τέλος και να κερδίσουν Δωρεάν την εγγραφή της επόμενης χρονίας!

4. Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό και είναι ήδη ή γίνεται, κατά τα ως άνω, μέλος – «φίλος» της σελίδας που η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί στον διαδικτυακό τόπο  κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com και ειδικότερα στη σελίδα (page) με την ονομασία «BasketgroundOfficial» www.facebook.com/BasketgroundOfficial/ θα έχει τη δυνατότητα μέσω της ως άνω σελίδας να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα, που πιστεύει πως θα είναι και η νικήτρια του τουρνουά Basketground. Συγκεκριμένα στην ως άνω σελίδα θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής της ομάδας μέσω της πλατφόρμας Woobox. (https://woobox.com)

5. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρωθεί φόρμα με Ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο επικοινωνίας (το τελευταίο προαιρετικά) καθώς και να γίνει επιλογή από τον συμμετέχοντα της φράσης «συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής» η οποία θα συνιστά έναν υπερσύνδεσμο (link) που θα οδηγεί τον χρήστη στους παρόντες όρους συμμετοχής. Στη συνέχεια θα υποβάλλεται η συμμετοχή.

Προσοχή: Όλα τα παραπάνω πεδία θα πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή.

6. Κάθε φίλος της ως άνω σελίδας (προφίλ του facebook) μπορεί να υποβάλλει μια μόνο συμμετοχή για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Εκεί οι χρήστες καλούνται να ψηφίσουν έστω μία φορά, μία ομάδα ή ομάδα ανά περιοχή.    Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν τα δώρα που προβλέπονται.

7. Οι χρήστες θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να προσκαλούν φίλους τους στην ανωτέρω αναφερόμενη σελίδα της διοργανώτριας εταιρείας στο facebook, καλώντας τους να πάρουν και αυτοί μέρος στο διαγωνισμό και να δώσουν την ψήφο τους στην ομάδα, πολλαπλασιάζοντας με αυτό τον τρόπο τις συμμετοχές τους για τις κληρώσεις. Όσοι  περισσότεροι είναι οι φίλοι που αποδέχονται την ως άνω πρόσκληση και συμμετέχουν τελικά στο διαγωνισμό, τόσες περισσότερες  πιθανότητες θα αποκτά ο αρχικός χρήστης, η ομάδα του να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους για να πάρει μέρος στην κλήρωση για τα πλούσια Δώρα. 

8. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από τη σελίδα www.facebook.com/BasketgroundOfficial/ και την ιστοσελίδα του διοργανωτή μετά το τέλος του τουρνουά Basketgroud την 21 Μαΐου 2019 και οπωσδήποτε έως τις 15 Ιουνίου 2019.

9. Διευκρινίζεται ρητά ότι με το πέρας της 12ης νυκτερινής της Τετάρτης 1ης Μαΐου 2019, οι οποιεσδήποτε ενέργειες τυχόν μεταβάλλουν το μέχρι τότε αποτέλεσμα, θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες, ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον οιονδήποτε, ο δε διαγωνισμός θα θεωρείται οριστικώς περατωθείς, όλες  δε οι συμμετοχές  που θα λαμβάνουν χώρα μετά την πάροδο της ημερομηνίας αυτής, δεν θα λαμβάνονται υπόψη στα πλαίσια του παρόντος διαγωνισμού.

10.  Όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπεται ως άνω στον όρο 3 του παρόντος και θα έχουν λάβει μέρος στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν, ανάλογα με την πρόβλεψη τους είτε σε μια, είτε σε παραπάνω ηλεκτρονικές κληρώσεις. 

Α) Μία κλήρωση όσων διαγωνιζομένων η ομάδα  τους συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην περιοχή της. 

Β) Μία κλήρωση όσων διαγωνιζομένων η ομάδα τους συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους σε όλες τις περιοχές. 

Γ) Μία κλήρωση όσων διαγωνιζομένων έχουν προβλέψει σωστά τη νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης για το μεγάλο βραβείο. 

Δ) Μια κλήρωση ανεξάρτητα αν η ομάδα τους συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων για 15 επώνυμα μπλουζάκια και 25 καπέλα με το λογότυπο της Διοργάνωσης.

11.  Από τους παρόντες διαγωνισμούς(Α και Β), θα αναδειχθούν για τον (Α) δύο (2) πρώτοι νικητές και δύο (2) αναπληρωματικοί για ένα ζευγάρι παπούτσια μπάσκετ μάρκας Nike (Air Max Infuriate II Mid), και για τον (Β) δύο (2) πρώτοι νικητές και δύο (2) αναπληρωματικοί για ένα ζευγάρι παπούτσια μπάσκετ μάρκας Nike (Air Max Infuriate II Mid) και μία αθλητική τσάντα τύπου backpack μάρκας Nike (Brasilia Just Do It) και (Δ) δεκαπέντε (15) πρώτοι νικητές και δεκαπεντε (15) αναπληρωματικοί για τα δεκαπέντε επώνυμα μπλουζάκια και είκοσι πέντε (25) πρώτοι νικητές και είκοσι πέντε (25) αναπληρωματικοί για τα είκοσι πέντε καπέλα με το λογότυπο της Διοργάνωσης.

Οι αναπληρωματικοί νικητές θα είναι δικαιούχοι των δώρων σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο οι βασικοί νικητές αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να παραλάβουν τα δώρα τους.  

12.  Το δώρο, που θα προσφερθεί στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού (Γ) μεταξύ όσων έχουν προβλέψει σωστά τη νικήτρια ομάδα του τουρνουά Basketground, σύμφωνα με τα ανωτέρω υπό οριζόμενα.

13. Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν τόσο στην σελίδα που διατηρεί η Διοργανώτρια στον διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/BasketgroundOfficial/, όσο και στην ιστοσελίδα που διατηρεί η Διοργανώτρια στο διαδίκτυο www.basketground.gr στο διάστημα από την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 έως την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν  για την ανάδειξή τους τόσο από την ως άνω ανακοίνωση, όσο και με ηλεκτρονικό μήνυμα που θα τους αποσταλεί από τη Διοργανώτρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που αυτοί δήλωσαν στη φόρμα εισαγωγής στοιχείων του διαγωνισμού

14. Η ενημέρωση των Συμμετεχόντων για τις διαδικασίες παραλαβής του κάθε Δώρου θα γίνει με προσωπική επικοινωνία και η «Διοργανώτρια» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτές τις διαδικασίες και παροχές προς τους Συμμετέχοντες, διασφαλίζοντας την σχετική ενημέρωση αυτών. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποδεικνύουν την ταυτοπροσωπία με κάθε πρόσφορο τρόπο στη «Διοργανώτρια», όταν ζητηθεί, για να γίνει ομαλά η απόδοση των Δώρων. Η «Διοργανώτρια» θα φροντίσει για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ομαλή μεταβίβαση των Δώρων και δεν φέρει ευθύνη για όποια αδυναμία των νικητών που ενδεχομένως παρουσιαστεί, με συνέπεια να καταστεί αδύνατη η παράδοση και  η μεταβίβαση των δώρων.Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε κάποιο προϊόν, θα γίνει αντικατάσταση με προϊόν παρόμοιο ίσης εμπορικής τελικής αξίας.

15. Σε περίπτωση που ο κάθε συμμετέχων, ο οποίος έχει ενημερωθεί ότι κέρδισε, δεν απαντήσει στο ειδοποιητήριο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβει από την Διοργανώτρια, όπως περιγράφεται ανωτέρω, περί αποδοχής ή όχι του προσφερόμενου σε αυτόν δώρου, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την αποστολή σε αυτόν του σχετικού ειδοποιητηρίου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που θα λάβει από την Διοργανώτρια ή σε περίπτωση που η συμμετοχή του στο διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους ή σε περίπτωση που αρνηθεί να παραλάβει το δώρο, τότε αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απωλέσει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου, το οποίο θα απονέμεται στον πρώτο επιλαχόντα ή στον επόμενο κατά σειρά.

16. Τα δώρα που θα διατεθούν από τη Διοργανώτρια στο πλαίσιο του εν λόγω διαγωνισμού, ορίζονται από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή τους με άλλα δώρα ή η εξαργύρωσή τους με μετρητά. Επίσης, το κάθε δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και θα παραλαμβάνεται από το νικητή με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή του εν ισχύ διαβατηρίου του.

17. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ή να μεταβάλει μονομερώς, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή να ματαιώσει ή να αναβάλλει το διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωσή της με κάθε πρόσφορο προς τούτο μέσο, επίσης δε να αντικαταστήσει τα αθλοθετηθέντα δώρα με άλλα ίσης αξίας με έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων από την σελίδα www.facebook.com/BasketgroundOfficial/

18. Διευκρινίζεται ρητά, ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας αποστολής των συμμετοχών στο διαγωνισμό, σύμφωνα με τα ανωτέρω, ή μετά την τυχόν συντόμευση της προθεσμίας ή την ανάκλησή του από τη Διοργανώτρια, σε περίπτωση που εξακολουθούν να λαμβάνονται συμμετοχές θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες, ανίσχυρες και δεν επιφέρουν κανένα πλέον αποτέλεσμα έναντι οποιουδήποτε.

19. H Διοργανώτρια δηλώνει ότι θα τηρήσει λίστα με τα στοιχεία των συμμετεχόντων στον παρόντα διαγωνισμό, που δηλώνουν αυτοί για τη συμμετοχή τους (ήτοι, έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση & ονοματεπώνυμο), στην έδρα της που βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων) Αττικής, επί της οδού Γκυιλφόρδου αριθμ. 3 (6978332003 – 6970056141), και μετά το πέρας της παρούσας προωθητικής ενέργειας και την παράδοση του δώρου από την Διοργανώτρια στο νικητή. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την “Διοργανώτρια” εταιρεία, τους χορηγούς της και τις τυχόν συνεργαζόμενες με αυτήν διαφημιστικές εταιρείες,στο πλαίσιο διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού, αλλά και μεταγενέστερη ενημέρωση σχετικά με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Η Διοργανώτρια ρητά δια του παρόντος δηλώνει και ενημερώνει τον κάθε συμμετέχοντα στο διαγωνισμό και υποκείμενο επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων ότι έχει δικαίωμα εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των στοιχείων του, που τηρούνται κατά τις ειδικότερες διατάξεις του Ν. 2472/1997, καθώς επίσης και δικαίωμα πρόσβασης με τη βοήθεια εξουσιοδοτημένου προσώπου της διοργανώτριας εταιρείας (τηλέφωνα επικοινωνίας για τυχόν άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων: 6978332003 – 6970056141).

20. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τη Διοργανώτρια δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας η οποία δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους.

21. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της, η λήψη των συμμετοχών αποτύχει ή καθυστερήσει ή, τέλος, αν τα τηρούμενα από αυτήν αρχεία καταστραφούν, μερικά ή ολικά.

22. Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στην χρήση του ονόματός του από τη διοργανώτρια και τους χορηγούς της, άνευ οιουδήποτε χρηματικού ανταλλάγματος, αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο19 του παρόντος. Επίσης, δηλώνει ότι έχει λάβει γνώση του δικαιώματός του να ζητήσει οποτεδήποτε από την διοργανώτρια εταιρεία την παύση της χρήσης, προβολής και δημοσίευσης του ονόματος του, σύμφωνα με τα ως άνω ειδικότερα αναφερόμενα, αποστέλλοντας σχετική έγγραφη επιστολή στην έδρα της διοργανώτριας εταιρείας που ανωτέρω αναγράφεται. 

23. Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.  

24. Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.basketground.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο, καθώς και στον διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης  www.facebook.com/BasketgroundOfficial/

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)

  1. Ότι αναφορικά με τη συμμετοχή μου στον Διαγωνισμό του Basketground με την ονομασία «BASKETGROUNDVOTE COFFEE LAB», το οποίο θα πραγματοποιηθεί  κατά το χρονικό διάστημα από 20 Φεβρουαρίου 2019 έως 1 Μαΐου 2019 και διοργανώνεται από την ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ Χ.ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» και το διακριτικό τίτλο «BASKETGROUND»,συγκατατίθεμαι ρητά και παραχωρώ ανεπιφύλακτα στη διοργανώτρια εταιρεία και τους χορηγούς της, οι οποίοι είναι: 1) «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε» και διακριτικό τίτλο «ΒΙΚΟΣ»
  2. «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και διακριτικό τίτλο «Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.»
  3. Σ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FRANCHISE με διακριτικό τίτλο«COFFEE LAB»
  4. «ΠΑΠΑΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε» και διακριτικό τίτλο«DIRECTION BUSINESS NETWORK» – Περιοδικό/Μέσο:ALLSTAR BASKET, χωρίς υποχρέωση αυτών σε αποζημίωσή μου, το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομά μου, τη φωνή μου, τις δηλώσεις μου, τις φωτογραφίες μου, την εικόνα μου, το στυλ μου, τις ενέργειές μου κατά τη διάρκεια του τουρνουά και/ή βιογραφικά στοιχεία σε οποιαδήποτε ζωντανή ήμαγνητοσκοπημένη μορφή (συμπεριλαμβανομένης όλως ενδεικτικώς οποιασδήποτε μορφής παρουσίασης, είτε φωτογραφικής είτε σε βίντεο ή άλλου είδους μετάδοσης ή αναπαραγωγής) συνολικά ή αποσπασματικά, για λόγους προώθησης, εμπορικούς ή άλλους, χωρίς χρονικό περιορισμό,παγκοσμίως, σε οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, είτε είναι σήμερα υπαρκτό είτε πρόκειται να δημιουργηθεί στο μέλλον.

5. Ότι γενικότερα συναινώ ρητά και ανεπιφύλακτα ως «Υποκείμενο των δεδομένων», όπως η διοργανώτρια εταιρεία και οι παραπάνω αναφερόμενοι χορηγοί της, συλλέγουν, αποθηκεύουν κι επεξεργάζονται τα προσωπικά μου δεδομένα, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR),καθώς και να κάνουν χρήση αυτών για στατιστικούς και διαφημιστικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του διαγωνισμού.