Χορηγοί

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Τα Coffe Lab, ξεκίνησαν από την Χαλκίδα το 2009, ως το πρώτο και αυθεντικό coffee shop 3ης γενιάς, προσφέροντας ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin).

Η NIKAS ξεκίνησε το 1966 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει ποιοτικά, και ασφαλή αλλαντικά. Μια εταιρεία που βρίσκεται στο καθημερινό τραπέζι με νόστιμα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα , ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

Με έτος πρώτης κυκλοφορίας το 2005, αποτελεί το μακροβιότερο περιοδικό του χώρου. Η έκδοση κυκλοφορούσε πανελλαδικά στα περίπτερα κάθε εβδομάδα, ενώ από το 2011 κυκλοφορεί κάθε μήνα. Αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στο κοινό και τους επαγγελματίες του χώρου, προσφέροντας αντικειμενική ενημέρωση και εμπεριστατωμένη άποψη για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.