Ο Νίκος Ζήσης καλεί τον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ να συμμετάσχει στο Basketground και να δοκιμάσει την τύχη του σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση.

Το Basketground είναι προ των πυλών και οι φίλοι του μπάσκετ ετοιμάζονται να… φορέσουν τα αθλητικά τους και να λάβουν συμμετοχή σε μία ανταγωνιστική διοργάνωση με στόχο την κορυφή.

Ο Νίκος Ζήσης μπορεί τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στη Γερμανία, όμως παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στη χώρα μας και καλεί τον κόσμο του μπάσκετ να δηλώσει συμμετοχή και να παίξει στο basketground.

Αναλυτικά η ενημέρωση του event:

Ασίστ στον κόσμο δίνει ο Νίκος Ζήσης για να πάρει μέρος στο Basketground το κορυφαίο event που ήρθε στην χώρα μας και δίνει την δυνατότητα στον καθένα να παίξει και να διεκδικήσει ένα μεγάλο έπαθλο, το μεγαλύτερο που θα έχει δοθεί ως τώρα.

Ο πόιντ γκαρντ της Μπάμπεργκ και μέλος μιας ευλογημένης γενιάς αθλητών που ανέβασε το μπάσκετ στην κορυφή του κόσμου, επιτυγχάνοντας μεγάλες διακρίσεις, καλεί τον κόσμο να λάβει μέρος στο μεγάλο event.

Το μήνυμα του Νίκου Ζήση είναι ξεκάθαρο: “Το μπάσκετ είναι για όλους και το Basketground σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις. Πάρε κι εσύ μέρος στο Basketground”.

Αφήστε μια απάντηση