ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣWE RAISE PLAYERS

https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/10/basketground-logo-black-150x150-1.png
Οι προπονητές μας παίζουν κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία και στην εξέλιξη των νεαρών παικτών.
https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/IMG_8780.jpg

Player Development Coach & Founder-Owner BGΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΧΡΥΣΑΝΔΡΟΣ

Ο Χρύσανδρος Κολοκυθάς είναι απόφοιτος του Middlesex University του Ηνωμένου Βασιλείου με Bachelor στον τομέα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων.Προπονητής Καλαθοσφαίρισης με δίπλωμα προπονητικής από την ΓΓΑ και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, μέλος του ΣΕΠΚ.

Ο Coach Χρύσανδρος ασχολείται με το αναπτυξιακό κομμάτι του μπάσκετ για πάνω από μία δεκαετία. Η προπονητική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό στον οποίο βρίσκεται έως και σήμερα, όντας σταθερά στα τμήματα υποδομής αλλά και σε άλλους συλλόγους όπως η Ακαδημία Ανάπτυξης  Αθλητών, την διετία 2021-2023. Επίσης, διετέλεσε βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας στην ηλικία των U15. Τέλος ως παίκτης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σπόρτιγκ, ΓΣ Αμαρουσίου, ΕΦΟΑ Σπύρος Λούλης, ΑΟ Τρίτων, ΓΣ Πατησίων, ΑΟ Περισσού, ΑΟΚ Χαλάνδρι.

https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/IMG_3434.jpg

Player Development Coach & Co-Owner BGΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Γιαννάκης είναι κάτοχος πτυχίου Προπονητής Καλαθοσφαίρισης με δίπλωμα προπονητικής από την ΓΓΑ και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, μέλος του ΣΕΠΚ.

https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/SA6_2119.jpg

Player Development CoachΦΑΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Φασουλόπουλος είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και δίπλωμα Α’ Κατηγορίας, μέλος του ΣΕΠΚ. Επίσης είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού στην «Οργάνωση Και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων» Organization and Management of Sports Activities.(Master of Science MSc).

Ο Coach Φασουλόπουλος ασχολείται με το αναπτυξιακό κομμάτι στο χώρο του μπάσκετ από το 2004. Η προπονητική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στον Ιωνικό Νικαίας και συνέχισε στο Σπόρτιγκ, Αγίους Αναργύρους, Triple Crown Academy και τον Παναθηναϊκό στον οποίο βρίσκεται έως και σήμερα, όντας σταθερά στα τμήματα υποδομής. Επίσης, διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Α1 στον Ιωνικό Νικαίας. Τέλος ως παίκτης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σπόρτιγκ, Ιωνικό Νικαίας, Νήαρ Ηστ, Α.Σ Πέρα, ΑΟ Ζωγράφου, ΓΕ Αγίων Αναργύρων.

https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/SA6_2087-1.jpg

Strength & Conditioning CoachΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση.

Ο Παναγιώτης είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού στην «Ανθρώπινη Απόδοση» στο γνωστικό πεδίο της Μεγιστοποίησης της Αθλητικής Απόδοσης (Master of Science MSc maximizing athletic performance, (Human Performance), και στην «Φυσιολογία της Άσκησης και Προπονητική» με ειδίκευση στην«Φυσιολογία της Άσκησης» Master of Science MSc Exercise of Physiology Department of Physical Education & Sport Science. Επίσης είναι κάτοχος Διδακτορικού στην Φυσική Αγωγή και τα Σπορ (A.N.E.F.S.)

Επίσης, διετέλεσε υπεύθυνος της εθνικής ομάδας στο κομμάτι της φυσικής απόδοσης και αθλητικής βελτίωσης στις ηλικίες U14,U16,U18 αγοριών και U14,U16,U20 κοριτσιών αλλά και σαν ομοσπονδιακός προπονητής συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «HER WORLD HER RULES» της FIBA, Europe Youth Development Fund, της FIBA και στα «Τρίποντα στα Σχολεία».

Τέλος έχει διαγράψει επιτυχημένη πορεία ως γυμναστής σε υψηλό επίπεδο μεταξύ άλλων σε Ιωνικό ΝΦ, Κόροιβος Αμαλιάδας, ΑΕΚ, κ.α.

https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/SA6_2087.jpg

Coach Strength & ConditioningΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

The club runs a number of different sessions which all take place in our excellent indoor basketball court.

Ο Παναγιώτης Ανδουτσόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου BSc in Business Administration και διπλωματούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης.

Ασχολείται με το αναπτυξιακό κομμάτι του μπάσκετ για πάνω από μία δεκαετία έχοντας εργαστεί σε κορυφαίους συλλόγους όπως ο ΓΣ Περιστερίου, τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ, ο ΚΑΟ Μελισσίων κ.α. Ο Χρύσανδρος ξεκίνησε την πορεία του στην προπονητική από τον Παναθηναϊκό

Έχει διατελέσει υπεύθυνος προγράμματος και συντονιστής στα “Αθλητικά Μονοπάτια” του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ως προπονητής στα καμπ της GIANNAKIS academy, στο West Side Basketball Camp αλλά και στα καλοκαιρινά καμπ των συλλόγων ΓΣ Περιστερίου, ΑΟ Αγίων Αναργύρων και ΚΑΟ Μελισσίων.

MEET THE BASKETGROUNDCOACHING STAFF

  • BG team
  • BG team
  • BG team
https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/SA6_2112.jpg

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Coach
https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/SA6_2083.jpg

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Coach Strength & Conditioning
https://basketground.gr/wp-content/uploads/2023/11/SA6_2097.jpg

ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Doctor

... ...

Coach

... ...

Coach

... ...

Coach

... ...

Coach

... ...

Coach

... ...

Coach