ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Skills+Drills: Ερχεται για 3η συνεχομενη χρονια

Skills+Drills: Ερχεται για 3η συνεχομενη χρονια

Τo BasketGround Skills + Drills έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πιστό στο μπασκετικό ραντεβού του! Το 3rd BasketGround Skills + Drills  θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 20 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Montana Hotel Spa 5* στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Περισσότερες πληροφορίες https://basketground.gr/results/skillsdrills/

2ND BASKETGROUND SKILLS+DRILLS 2023

2ND BASKETGROUND SKILLS+DRILLS 2023

Για 2η συνεχόμενη χρονιά άλλο ένα επιτυχημένο BasketGround Skills+Drills, που πραγματοποιήθηκε από τις 10-15 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Montana στo Καρπενήσι Ευρυτανίας έφτασε στο τέλος. Πέντε ήμερες γεμάτες  μπασκετικές εμπειρίες, δεξιότητες, παιχνίδι αλλά και νέες φιλίες, παρέες, διασκέδαση. Τα χαμόγελα των παιδιών και η ικανοποίηση από όλα αυτά που έζησαν και έμαθαν τις 5 ημέρες του...

Antzy Hounta-61
Antzy Hounta-276
Antzy Hounta-303

Ο ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ ΣΤΟ 2ND BASKETGROUND SKILLS+DRILLS

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την τέταρτη ημέρα του camp τους νεαρούς συμμετέχοντες του 2nd BasketGround Skills+Drills. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας Ηλίας Ζούρος έδωσε το «παρών» και προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους νεαρούς αθλητές.

2X2 BASKETGROUND BATTLES: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

2X2 BASKETGROUND BATTLES: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το πρώτο 2X2 BasketGround Battle στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού το κοινό καλωσόρισε την ενέργεια με πολύ θετικά σχόλια και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους συμμετείχαν και σε όσους το παρακολούθησαν από κοντά.

2X2 BASKETGROUND BATTLES: ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΡΑ!

2X2 BASKETGROUND BATTLES: ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΡΑ!

Το BasketGround έρχεται με ένα ακόμα σημαντικό event που σίγουρα θα συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών αθλητών όλων των ηλικιών. Το νέο ραντεβού της διοργάνωσης «2×2 BasketGround Battles» υπό την αιγίδα του BasketGround θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Sala Sport, συνεχίζοντας την πολύ καλή εκκίνηση των battles που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1st BasketGround SKILLS+DRILLS 2022

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1st BasketGround SKILLS+DRILLS 2022

Την επίσημη φανέλα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΑΟ και ειδικότερα του Αντώνη Φώτση κέρδισε ο Μέτσης Στέργιος.  Την επίσημη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης και ειδικότερα του Κωνσταντίνου Παπαδάκη κέρδισε ο Αμπντί-Αλεξανδράτος Άρης. Την επίσημη φανέλα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και ειδικότερα του Γιάννη Σιδηροηλία κέρδισε ο Ράμμος Άρης. Την φανέλα της “Επίσημης Αγαπημένης” και ειδικότερα του Ιωσήφ Κολοβέρου κέρδισε ο Κανελλόπουλος Δημήτρης.

MASSAGE-FOR-YOU-WINNERS-1170x650

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ 5.000€ ΤΟΥ BASKETGROUND ΒΙΚΟΣ COLA ΣΤΗΝ MASSAGE FOR YOU

Τον τίτλο του πρωταθλητή στο τουρνουά BASKETGROUND κατέκτησε η Massage for you που επικράτησε στον τελικό με 66-56 της Ποσειδωνίας. Οι πρωταθλητές εκτός από το τρόπαιο κατέκτησαν και το μεγάλο έπαθλο των 5.000 ευρώ που δίνεται για πρώτη φορά σε τουρνουά μπάσκετ!